Dalhuisen, Keurslager

Het is zover! Verhuist u met ons mee?

Wij zijn verhuisd naar winkelcentrum Colmschate/Flora!

Op 12 april hebben wij onze nieuwe slagerij geopend op de nieuwe locatie; winkelcentrum Colmschate/Flora. Onderstaand een kleine impressie. Komt u snel een kijkje nemen?

Keurslager Dalhuisen geopend in Winkelcentrum Colmschate!

ol trots hebben René en Astrid Dalhuisen hun winkel getoond aan alle bezoekers die tijdens het ‘open huis’ naar de gloednieuwe winkel zijn gekomen. Moe van al het werk, maar stralend van blijdschap hebben zij de nieuwe, ruimere vitrines vol vlees en fijne maaltijden laten zien.

Uit het jasje gegroeid
De Keurslagerij van het ondernemersechtpaar was eerst te vinden in winkelcentrum De Vijfhoek. “Maar daar zijn we uit ons jasje gegroeid”, vertelt Astrid. “Er was niet genoeg ruimte om al onze lekkere producten goed te kunnen laten zien. We hebben in de nieuwe winkel meer ruimte om het goed te tonen. Ook is het assortiment maaltijden uitgebreid, en voor deze tijd ook heel belangrijk: we kunnen alle barbecueproducten goed laten zien!”

Barbecueseizoen
Het heerlijke weer is weer begonnen en dus komt het barbecue seizoen er weer aan, daarom pakken ze in de Keurslagerij flink uit met de lekkerste producten. De met goud bekroonde barbecue worsten en de eveneens bekroonde én befaamde spareribs hebben natuurlijk een mooie plek in de nieuwe vitrine gekregen. Maar ook veel andere lekkere producten voor op de barbecue haal je bij Dalhuisen.
Met onze spaarkaart spaart u o.a. voor 4 gratis hamburgers en maakt u kans op 1 van de 5 Kamado Compact Barbecues, inclusief workshop van onze BBQ -master. Lees meer over onze spaarkaart >>

Lokaal rundvlees
Het rundvlees komt voornamelijk van dikbilkoeien van een kleine boerderij in Warnsveld. Zij worden hier gemest op diervriendelijk wijze. Deze boer mest alleen koeien voor onze slagerij en voor de slagerij van onze ouders. Op deze boerderij hebben de koeien alle rust om te groeien, waardoor zij een heerlijke, zachte vleessmaak kunnen ontwikkelen.

Kom kijken en beleven
Wilt u de heerlijke producten van Keurslagerij Dalhuisen zelf komen zien en beleven? Kom dan naar de winkel, middenin winkelcentrum Colmschate. De slagerij is dagelijks geopend van 08.00-19.00 uur, op zaterdag tot 17.00 uur.

 

Het is echt waar, we gaan verhuizen

Circa 2 km bij ons vandaan is het winkelcentrum Colmschate/Flora. Dit winkelcentrum wordt gerenoveerd.

Wij wilden de winkel gaan verbouwen, omdat de slagerij uit zijn jasje gegroeid is. "Wij hebben gewoon ruimtetekort."

Verbouwen bleek niet mogelijk op de huidige locatie. Vandaar de keuze om te verhuizen naar winkelcentrum Flora. Wij doen dit met pijn in ons hart, maar het is een betere keuze voor de toekomst.

De verwachting is dat in april 2019 dat de verhuizing plaats zal vinden.

De nieuwe winkel komt in het nieuwe gedeelte van winkelcentrum Flora. Een gedeelte wordt gerenoveerd en een gedeelte wordt afgebroken. Keurslager Dalhuisen komt in het nieuwe gedeelte.

Wij zullen je op de hoogte houden via onze website, onze Facebook-pagina en in de winkel.

Update 28 februari

De opening komt steeds dichterbij. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan onze nieuwe winkel. Het dak zit er op en ook de indeling van de winkel begint steeds meer vorm te krijgen. Kortom: we kunnen beginnen met inrichten. Over ongeveer 6 weken is dit onze nieuwe winkel, kunt u het zich voorstellen?

Het aftellen is begonnen, wij hebben er zin in!

Update 10 augustus

Om de nieuwe winkels een mooie plek te geven moest er eerst gesloopt worden. De oude bebouwing waar eerder winkels als Gall & Gall en Kaasland gevestigd waren, is inmiddels volledig neergehaald en deze week zijn de laatste resten van de fundering verwijderd. Wat overblijft is een mooie grote ruimte waar binnenkort gebouwd zal worden. Er komt een gebouw van 2 verdiepingen, waarvan de Action de bovenverdieping zal gaan gebruiken. Deze winkel is straks met roltrappen en een lift te bereiken.

Update 15 juli

Het gaat nu echt gebeuren. De sloop op de Flora is begonnen. We hopen over 9 maanden onze nieuwe keurslagerij te openen. De komende maanden zullen we u op de hoogte houden van de vorderingen.

Dalhuisen, Keurslager

Winkelcentrum Colmschate
Flora 105
7422LS Deventer
0570514281
0570514281

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten