Trots op Roy

Sinds de zomer versterkt Roy ons Keurslager Team.
Hij is onze gezellige spring in het veld achter de toonbank.

In september is hij begonnen met zijn slagers vak opleiding. Een BBL opleiding waarbij hij 1 dag in de week naar school gaat in Zwolle. Hier gaat hij van alles over het slagersvak leren.

Praktijk ervaring

Verder zal hij bij ons in de keurslagerij veel praktijk ervaring opdoen. Rene, Danny en Sander leren hem de fijne kneepjes van het vak.

In de eerste periode van de opleiding ging het vooral over logistiek inkomst goederen enz. Deze periode heeft Roy met een voldoende afgerond. We kunnen dus wel zeggen dat hij lekker bezig is.

Veel oefenen

Op dit moment is Roy bezig met het herkennen en verwerken van varkensvlees. Het uitsnijden en uitbenen afvliezen dus winkelklaar maken vaan het vlees. Komende tijd gaan we lekker veel oefenen op de werkvloer zodat Roy een super slager word.

Keurslager Dalhuisen
Keurslager Dalhuisen
Keurslager Dalhuisen

Nieuwe kleding

Wij zijn in nieuwe outfits gestoken! Daarbij moest natuurlijk een kleine show gegeven worden.

Oorkondes & certificaten

GOUD voor onze rookworst

GOUD voor de rookworst van Keurslager Dalhuisen

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat.

Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 28 september 2023 werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Keurslager Dalhuisen zeggen dat ze het predicaat GOUD hebben gekregen!

Elk jaar weer steekt Keurslager Dalhuisen veel tijd in het perfectioneren van de rookworst. Deze wordt dan tijdens de landelijke keuring getest door een vakjury. Keurslager Dalhuisen gaat voor de perfecte smaak en verbetert zijn recept. Er gaat nog wel een proces aan vooraf om de perfecte rookworst te maken. 

Jaarlijkse rookworstkeuring
De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten blind beoordeelt op samenstelling, bite, smaak, kleur en geur. Naast een uitgebreid juryrapport ontvangen alle winnaars een certificaat.  

GOUD voor de barbecueworst van Keurslager Dalhuisen

juni 2022

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager Dalhuisen uit uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met een score van dan 100 punten. De hoogst haalbare score en dat betekent goud voor de barbecueworst! De jury prees vooral de verassende zachte  en malse samenstelling met een mooie bite.  Ook de geurige kruidenmix het geheim van de slagers prees de jury.

De lekkerste smaak
Bij Keurslager Dalhuisen is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen, de klanten zijn er gek op! Daarom besteden Rene , Sander en Danny  veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze werken met de beste grondstoffen en ze weten ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen! 

De barbecue kan aan
De zon laat zich eindelijk zien. Dus volgens Casper , Brenda en Roy is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden volgens Daphne de kok.

Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Dalhuisen, dan bent u altijd welkom in de slagerij op winkelcentrum Colmschate. “Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!” aldus de trotse ondernemers Rene en Astrid.

Goud voor onze bbq worst
Maaltijd met goud bekroond

Maaltijd met GOUD bekroond

Onze maaltijd Palline di Pepe is met GOUD bekroond op donderdag 9 maart 2023.

Betrouwbaar rundergehakt bij Keurslager Dalhuisen

Het rundergehakt van Keurslager Dalhuisen te Deventer is door een onafhankelijk inspectiebureau onaangekondigd gekeurd. De onderdelen kwaliteit, versheid en hygiëne zijn beoordeeld met een ruime voldoende.  

Het gehakt van Keurslager Dalhuisen werd op een onaangekondigd moment gekeurd door het onafhankelijke inspectiebureau MicroCare. Dit bureau onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde dat met het cijfer 10. Keurslager Dalhuisen is bijzonder tevreden met deze beoordeling: “Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Ik ben trots dat mijn gehakt zo goed is beoordeeld.”

Continu verbeteren 
De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers. De keuring is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van de vleessoorten. Deze jaarlijkse keuring dient als controlemoment en als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau van alle 400 bij de Vereniging van Keurslagers aangesloten slagers gehandhaafd. 

rundergehakt
Oorkonde rundergehakt
Certificaat barbecueworst
Certificaat ovenschotel

Dalhuisen, Keurslager

Winkelcentrum Colmschate
Flora 105
7422LS Deventer
0570514281
0570514281

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten