Boerderijkip

Bewust beter

In ons assortiment vind je Boerderijkip. Boerderijkip is een Hollandse Scharrelkip met meer smaak en een beter leven. De Boerderijkippen zijn van het langzaam groeiende ras: de Hubbard. Dit ras is een kruising tussen een bruine hen en een witte haan en hebben sterke genen. Het vlees komt van dieren die worden gehuisvest in stallen waar het dag- en nachtritme is gewaarborgd.

Kies je bewust & voor smaak? Kies voor Boerderijkip!

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan. De Boerderijkip kan langzaam opgroeien bij een normaal dag– en nachtritme en krijgt geen onnodige medicijnen toegediend. Dit resulteert in een vitale, sterke en gezonde kip en dat proef je!

Kip: waar zit wat
Specials met kip
Specials met kip
Specials met kip

Een prettiger leven

Boerderijkippen hebben meer ruimte om te leven. Het natuurlijke scharrelen wordt zoveel mogelijk gestimuleerd dankzij het strooien van extra graan tijdens controlerondes en het plaatsen van balen stro voor extra afleiding. Boerderijkippen hebben 24 uur per dag beschikking over water en voer. Het voer is overigens plantaardig, dat voor minimaal 70% uit graan bestaat.

Een gezonde kip
Pluimveehouders streven naar zo min mogelijk antibioticagebruik. Alleen als een Boerderijkip echt ziek is en de dierenarts het noodzakelijk vindt voor de gezondheid van het dier, wordt antibiotica gebruikt. Doordat de Boerderijkip een sterke kip is die meer weerstand en meer tijd heeft om zelf te herstellen, hoeft er minder snel naar antibiotica te worden gegrepen. De meeste Boerderijkippen zijn daarom antibioticavrij opgegroeid.

Een goede smaak

Het natuurlijke leefritme van de Boerderijkippen, de gezonde plantaardige voeding en het feit dat de kippen langzaam kunnen opgroeien, zorgen ervoor dat de Boerderijkip een sterke, gezonde en vitale kip is. De goede leefomstandigheden van de kip zorgen ervoor dat het vlees een ontwikkelde en verantwoorde smaak krijgen, wat zich duidelijk onderscheidt van regulier kipvlees en dat proef je! 

Ons assortiment
In ons assortiment hebben wij heerlijke kipproducten en vele specialiteiten. Zo vind je bij ons elke dag versgegrilde kippen en kippenbouten. 

Meer informatie vind je op www.boerderij-kip.nl 

Kipspecial: Franse kipfilet

Een kipfilet gevuld met rauwe ham en kaascrème.

Dalhuisen, Keurslager

Winkelcentrum Colmschate
Flora 105
7422LS Deventer
0570514281
0570514281

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten