Dalhuisen, Keurslager

Het is echt waar, we gaan verhuizen

ca. 2 km bij ons vandaan is het winkelcentrum Colmschate/Flora. Die zijn aan het renoveren. Dalhuisen wilde de winkel verbouwen omdat ze uit hun jasje gegroeid zijn en heel druk zijn, ruimtetekort. Dat bleek niet mogelijk op de huidige locatie. Vandaar de keuze om te verhuizen naar winkelcentrum Flora, met pijn in ons hart, keuze voor de toekomst.

Verwachting is april 2019 dat de verhuizing plaats zal vinden.

Nieuwe winkel komt in het nieuwe gedeelte van winkelcentrum Flora. Gedeelte wordt gerenoveerd, gedeelte wordt afgebroken. Dalhuisen komt in het nieuwe gedeelte.

Het is echt waar, we gaan verhuizen

Circa 2 km bij ons vandaan is het winkelcentrum Colmschate/Flora. Dit winkelcentrum wordt gerenoveerd.

Wij wilden de winkel gaan verbouwen, omdat de slagerij uit zijn jasje gegroeid is. "Wij hebben gewoon ruimtetekort."

Verbouwen bleek niet mogelijk op de huidige locatie. Vandaar de keuze om te verhuizen naar winkelcentrum Flora. Wij doen dit met pijn in ons hart, maar het is een betere keuze voor de toekomst.

De verwachting is dat maart 2019 dat de verhuizing plaats zal vinden.

De nieuwe winkel komt in het nieuwe gedeelte van winkelcentrum Flora. Een gedeelte wordt gerenoveerd en een gedeelte wordt afgebroken. Keurslager Dalhuisen komt in het nieuwe gedeelte.

Wij zullen je op de hoogte houden via onze website, onze Facebook-pagina en in de winkel.

Update 10 augustus

Om de nieuwe winkels een mooie plek te geven moest er eerst gesloopt worden. De oude bebouwing waar eerder winkels als Gall & Gall en Kaasland gevestigd waren, is inmiddels volledig neergehaald en deze week zijn de laatste resten van de fundering verwijderd. Wat overblijft is een mooie grote ruimte waar binnenkort gebouwd zal worden. Er komt een gebouw van 2 verdiepingen, waarvan de Action de bovenverdieping zal gaan gebruiken. Deze winkel is straks met roltrappen en een lift te bereiken.

Update 15 juli

Het gaat nu echt gebeuren. De sloop op de Flora is begonnen. We hopen over 9 maanden onze nieuwe keurslagerij te openen. De komende maanden zullen we u op de hoogte houden van de vorderingen.

Dalhuisen, Keurslager

Andriessenplein 31
7425GZ Deventer
0570514281
0570514281

Openingstijden

maandag 08:00 - 19:00
dinsdag 08:00 - 19:00
woensdag 08:00 - 19:00
donderdag 08:00 - 19:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten